• Print and play

  Cautand noutati in materie de jocuri si joaca am descoperit o pagina dedicata famillilor aflate in carantina in care copii si mici si mari au nevoie sa-si puna mintea la treaba. Print&Play este invitatia la joaca adresata lumii de catre Asmodee, producatorul si distribuitorul francez de jocuri de carti, jocuri de strategie si boardgames.

  In aceste vremuri cand ne reintoarcem la distractia anilor 90: puzzzle-uri, joc pe table, sau desenele pe cartile de colorat, Asmodee daruieste o serie de 30 de jocuri ce pot si descarcate gratuit si folosite pe PC dar si printate pentru acasa.

  Jocurile de societate ce pot fi printate, sunt disponibile pe linkul https://print-and-play.asmodee.fun/, instructiunile fiind disponibile intr-o varietate lingvistica precum franceza, engleza, germana, olandeza, sau italiana.

  Asmodee Digital vine cu varianta print and play a celebrului joc Catan in care si iepurasul de pasti si-a facut loc. Cu Dixit ne punem imaginatia la treaba si ne pregatim pentru adevarata aventura din casa: unlock escape room , ce poate fi jucat in oricare camera. Citesti poveste, descifrezi enigmele, gasesti obiectele cu ajutorul aplicatiei gratuite Unlook compatibila ios si android. Ca si in jocul de escape room clasic, cel digital cere maxim 2 ore de concentrare cu un grup de maxim 6 persoane. Cel mai usor este investigatia alaturi de sherlook holmes pe 5th avenue iar cel mai complex  este povestea templului Ra, o adevarata calatorie in istoria egiptului.

  mai jos linkul cu tutorialul jocului in limba franceza

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>