• Provocarea Șosetei 2022

  Si in 2022 Dodoles lansează Provocarea Șosetei, marcand Ziua Mondială a Sindromului Down ce se ține în fiecare an pe 21 martie.

  Tema Provocării Șosetei din 2022 anunțată de către organizația Down Syndrome International este What inclusion means”, cu alte cuvinte „Ce înseamnă incluziunea?”

  unnamed (1)

  sursa: https://provocareasosetei.ro

  Provocarea este pentru toți cei care doresc să își exprime solidaritatea, să reducă prejudecățile și să susțină oamenii care suferă de Sindromul Down și familiile acestora. În același timp, această campanie contribuie la conștientizarea individualității fiecărei persoane în parte, face ca lumea să fie și mai frumoasă, mai interesantă și mai plină de inspirație. PoaProvocarea Șosetei are loc în fiecare an în luna martie și are ca scop creșterea gradului de conștientizare în ceea ce privește persoanele cu Sindromul Down.

  Ia parte la Provocarea Șosetei, și ajută la îndepărtarea barierelor și prejudecăților care persistă în societatea noastră.Poartă două șosete diferite, fă o poză și dă-i share pe paginile tale de social media folosind hashtag-urile#SockChallenge #InclusionMeans #Inclusion and #WorldDownSyndromeDay.

  Șosetele neasortate au devenit simbolul Zilei Mondiale a Sindromului Down, deoarece oamenii care suferă de Sindromul Down au un cromozom suplimentar – cromozomul care are formă de șosetă.

  mai multe detalii pe site-ul Dedoles: https://www.dedoles.ro/inspiratii/provocarea-sosetei

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>