• Race for the cure #RFTC2021

  Race for the Cure este cea mai renumita cursa de informare si strangere de fonduri pentru cancerul de san, din lume.  Desfasurat la nivel international, RACE FOR THE CURE a ajuns la peste 150 de curse, cu peste 1.6 milioane de participant si reprezinta un prilej de a reaminti femeilor ca cel mai bun tratament este preventia, iar informarea corecta, sportul si optimismul, sunt reteta propriei noastre sanatati.

  Pe data de 26 septembrie 2021 va avea loc a saptea editie a evenimentului RACE FOR THE CURE ROMANIA OFICIAL, ce va avea loc anul acesta in 32 de tari europene, initiativa a THINK PINK EUROPE, devenind cea mai mare cursa internationala destinata promovarii sanatatii femeii si luptei impotriva cancerului de san. 1 inscriere / donatie = 1 test medical gratuit pentru o femeie vulnerabila.

  In 2021, perioada de desfasurare a cursei digitale Race for the Cure este extinsa la 2 saptamani – 26 septembrie -10 octombrie, timp in care se vor organiza evenimente locale, sub coordonarea Fundatiei Renasterea.

  Fundatia Renasterea va organiza in data de 26 septembrie 2021, a saptea editie a RACE FOR THE CURE ROMANIA OFICIAL – cursa  sau plimbare de 5 km pentru adulti si curse dedicate copiilor, precum si activitati sportive si recreative si festivitate premiere pe Stadionul Tineretului Iolanda Balaș-Söter.

  mai multe detalii despre inscriere gasiti pe pagina oficiala a fundatiei:

  Race for the Cure – Happy Run

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>