• Recesamantul blogurilor favorite

  Agentia de social media Kooperativa 2.0 a lansat provocarea recasamantul blogurillor favorite.  Si pentru ca lista ar fi fost prea lunga, trebuie sa umplem cinci pozitii.

  Nu fac o clasificare, si pur si simplu in functie de numarul de vizite pe care le fac blogului, asa in medie pe luna.

  1. Chinezu

  Pe primul loc intra domnul presedinte de blog si de republica Cristian China Birta cu al sau blog chinezu.eu, si conducatorul tribului Kooperativa 2.0 pe care il frecventez zilnic. Are un stil prietenos, clar, comunica concis, si scrie lucruri interesante, si e updatat, si dumnealui si blogul 😉

  2. Povesti de calatorie

  Povesti de calatorie este un blog colectiv de istorisiri de plimbareala din Romania si din strainatate. Sunt povestiri reale, pline de informatii culuse la fata locului, si cu poze reale.

  3. Beauty barometer

  Beauty barometer este un blog de beauty administrat de Ana-Maria Tatucu, pasionata de cosmetica si ingrijire personala, care scrie cu drag si spor dspre lansari de produse,  recenzii la ce are prin dulapioare, si tot timpul impartaseste din informatii ucenicilor bloggeri care vor sa invete mai multe.

  4. Blog de Bucuresti

  Blog de Bucuresti vine cu  colectie de informatii turistice, cu prezentarea istorico-culturala a marii urbe din Baragan obiectivelor turistice din Bucuresti, dar si despre evenimentele ce sau sa vina.

  5. Blog de tehnologie

  Blog de tehnologie  este lansat de curand si imi trimite in inbox informatii despre ce s-a intamplat in inventica, lumea digitala, cercetare si dezvoltare.

   

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>