• S-a lansat GTI TAXI

  Zilnic se dezvolta aplicatii, unele de fita, altele simple copii ale unor versiuni mai vechi. Avem zeci de aplicatii de voicemail, editare foto, mesagerie. Asa ca tindem sa asociem aplicatiile cu distractia, si mai putin cu munca, eficienta, sau aspectul practic al vietii de zi cu zi.

  gti-taxi

  Pentru a prinde loc in piata, o aplicatie trebuie sa aiba ceva diferit, si sa ofere un raspuns la intrebarile oamenilor. O mare intrebare pe ale noastre meleaguri este: Ce numere de taxi ai in telefon?

  Exeriente mai putin placute ne leaga de calatoriile cu taxi-ul, asa ca recomandarile fac totul. Unii soferi strica buna practica a unei campanii de taxi, asa ca de cele mai multe ori trebuie sa ne ferim de anumiti soferi de taxi, si nu de specifice companii de profil.

  Mai bine de jumatate din calatoriile mele cu taxi-ul au primit un dislike. Asa ca de multe ori prefer sa merg cu metroul, decat sa iau taxiul, desi numaroase dati au fost cand aveam la indemana decontarea transportului.

  Pot incepe cu exemple: luarea unei rute ocolitoare pentru a face mai multi bani, eu cer pana la Izvorul Oltului, domnul cu taxiul ma duce pana la Izvorul Muresului, ca deh e tot aia. Am ceva mai bun de atat; eram cu mai multe persoane, mergeam la o petrecere la Domeniul Stirbei. Seara, dupa ora 19.00. Cu toate ca s-a lasat greu convis, deoarece era la iesirea din oras, a acceptat. Pana la urma ne-am trezit in fata la Palatului Mogosoaia. Ii spun, pai asta e Mogosoaia, nu Palatul Stirbei. La care el mirat, si nu tot aia e?. Cred ca visul taximetristilor e sa faca doar rute Romana-Unirii, ca o stiu toti, si sa fie aglomeratie, ca sa faca mai multi bani.  Sau cand am stat o ora trei fete intr-o vineri seara, sunand non-stop la dispeceratul tuturor firmelor de taxi, negasind o masina libera, sau pur si simplu and auzeau Preciziei, inchideau ei telefonul.

  M-a bucura enorm dezvoltarea aplicatie GTI taxi in Romania. Soferii de taxi se inscriu gratuit, indiferent de compania cu care au contract, bineinteles avand nevoie de atastat, si licenta valabila. Acum cu aceasta aplicatie instalata pe telefon, nu mai este nevoie sa astept gasirea unei masini libere, si pot alege orice masina libera din zona, putand vedea pozitia pe harta in taxi-ului. GTI TAXI este aplicatia care va avea cea mai mare acoperire nationala, fiind lansata simultan in 24 de orase din tara, acoperind un numar mare de soferi de taxi si de clienti.  Mau mult poti sa alegi soferii preferati, sa blochezi anumiti soferi; tu dai calificative soferilor, dar si soferi pot sa-ti dea calificative tie. Or fi unii taximetristi rau intentionati, dar si unii calatori au un comportament neserios. In acest mod, clientii stiu de ce masini sa se fereasca, in timp e soferii stiu ce calatori se nu ia in masina.

  In aceasta prima faza, aplicatia este accesibila unui numar de 1500 de taximetristi, la care se vor adauga lunar peste 500 de noi soferi de taxi atat din Bucuresti cat si din tara.

  Aceasta aplicatie este o solutie de imbunatatire a muncii si pentru taximetristi, pentru ca GTI TAXI repezinta un plus de clienti. Aplicatia dedicata soferilor poate fi instalata pe orice smartphone sau tableta cu sistem de operare Android. GTI TAXIeste un agregator de comenzi, reprezentand o solutie suplimentara de gasire de noi clienti, disponibila oricarui taximetrist care functioneaza conform legislatiei.

  GTI TAXI vine sa completeze experienta clientilor in materie de transport urban si constituie o alternativa viabila pentru soferii care pot sa-si largeasca baza de clienti.

  Ba mai mult, la finalul cursei, atat soferul cat si clientul isi pot acorda calificative reciproc, in functie de experienta avuta. După plasarea si onorarea unor comenzi, aplicatia va salva un istoric al acestora si va asocia profilului si calificativele obtinute.

  Pe scurt care sunt avantajele aplicatiile GTI Taxi:

  -instalare gratuita

  -comanda rapida

  -tip auto, nume firma taxi afisata pentru fiecare profil al soferului

  -afisare foto sofer

  -cost aproximativ al traseului tarif cu ora sosirii

  -calificative primite de la alti clienti

  -afisarea pozitiei masinii pe harta, chat cu soferul, posibilitatea de a-l suna

  -salvare si utilizare adrese favorite

  -existenta functiei ”CostControl Advance” prin care iti poti calcula valoarea estimata a unei curse

  -Vrei maine un taxi? acum poti inregistra o pre-comanda pentru ora si locatia dorita

  Aplicatia GTI TAXI se poate descarca gratuit din App Store (iOS) sauGoogle Play (Android), in functie de tipul telefonului pe care il folosesti.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>