• Salonul National de Fotografie Turistica 2014

  Esti pasionat de fotografie? Atunci dezvolta-ti pasiunea, si arata si altora ce stii sa faci. Si anul acesta Salonul National de Fotografie Turistica este organizat de un grup de entuziasti ai noii arte, oferind sansa fotografilor de a se face remarcati.

  Tema de anul acesta al editiei cu numarul 19, este Turism responsabil in Gradina Carpatilor. Inscrierile se pot face pe situl revistei vacantesicalatorii.ro, in  perioada 15 iulie -12 octombrie. Fiecare participant la competitie poate inscrie maxim 5 poze pentru fiecare categorie, precum urmeaza:

  1. Natura si biodiversitate

  2. Pulsul comunitatii

  3. Expresii culturale

  4. Viata la sat

  5. Fenomene urbane

  6. Turism si sanatate

  Dupa data de 20 octombrie un juriu specializat va alege fotografiile care vor fi expuse in cadrul unei expozitii.  Mai apoi vor fi selectate fotografiile castigatoare aferente fiecarei categorii, cat si marele premiu.  Evenimentul se va finaliza cu o festivitate in care se vor premia cele mai bune fotografii.

  Salonul National de Fotografie Turistica 2014 este organizat de revista de turism Vacante&Calatorii in parteneriat cu Fundatia Amfiteatru, si Agentia Romana de Turism si Evenimente.

  Anul acesta inscriu si eu cateva poze. Poate ne vedem la expozitie!

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>