• Se anunta un concert

  Se anunta o serie de concerte marca  Zoli TÓTH, un artist  cunoscut ca promotor al  unui stil muzical eclectic, inedit,actual. 

  Formatia SISTEM a adus pe scenele din Romania un stil unic,  sunete noi, un mix al muzicii moderne, o atmosfera cu totul aparte: tobe, cazane, bete, fum, scantei.

  Pentru ca ii place sa mixeze s-a decis sa  reinventeze muzica clasica de sub semnatura lui Johann Sebastian BACH in scari melodice fusion integrate intr-o adevarata experienta multimedia.

  Am participat la o conferinta de presa la care a participat Zoli TÓTH, si SOC chiar marele maestru Johann Sebastian Bach. Am aflat cu stupoare ca e Bach in ShowBiz. O fi fost el, sau doar o holograma?

  Raspunsul il aflati in interviul de mai jos:

  Eu: Cine e Zoli TÓTH?

  ZT:  Zoli TÓTH e un iubitor si creator al muzicii ce s-a născut pe 25 noiembrie anul 1976 la Timisoara intr-o familie de muzicieni. 

  Eu: Imaginea voastra este alaturata campaniilor de promovare a unui stil de viata eco, apropiat de natura. Tin minte ca in anii trecuti de Ziua pamantului formatia SISTEM a sustinut un concert unplugged. Dupa ce am observat conturul Lunii cu telescopul, am ascultat o serie de melodii live marca Sistem, ce mi-au aratat ca muzica buna suna bine si fara efecte artificiale.  Mai suneti implicat in proiecte eco?

  ZT: Sunt implicat  in campania de  interzicere a  cianurii în minerit în România alături de Coalitia Romania fara Cianuri din 2007; sustin cauza protectei  mediului alături de WWF Romania in calitate de Ambasador Earth Hour. Din 2001 sunt ambasador Let’s Do It, Romania, iar din 2012  Ambasador Nelson Mandela 46664 Bangles în România.

  Eu: Super! Muzica te tine implicat. Am inteles la conferinta de presa de astazi ca esti back in business sau bach in showbizz?

  ZT: E un vis mai vechi de al meu de a reinventa muzica clasice pe acordurile prezentului; e combinatie de tipul: muzica deBbach+percutie_proiectii 3D+viaoara+violoncel=speactacol Bach in ShowBiz. Practic l-am adus aici de fata pe J. Bach  inapoi in lumea scenei.

  Eu: De unde aceasta mix muzical?

  ZT: Ideea s-a materializat in momentul cand am descoperit echipa potrivita: compozitorul Adrian Enescu, Amalia Gasca, Flaminia Nastai, Bogdan Pop, echipa  Les Ateliers Nomad  cu proiectiile 3D.

  Eu: Unde e Johann Sebastian Bach? 

  ZT: E cu cateva ceruri mai sus. Nu va urca pe scena, dar ne va sustine.

  Eu: Cat va dura Turneul ”Bach in ShowBiz” 

  ZT: Turneul a inceput la Ploiesti pe 30 aprilie la Filarmonica Paul Constantinescu, si se va incheia pe 5 iunie la Bucuresti la Sala Radio.  Spectacolele au  loc in 12 orase: Ploiesti, Craiova, Timisoara, Oradea, Satu-Mare, Cluj-Napoca, Pitesti, Sibiu, Brasov, Targu-Mures, Sibiu, Deva, Bucuresti.

  Mai multe aflati de la sursa:

  http://www.zolitoth.ro/2014/04/18/i-am-bach-in-showbiz/

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>