• Se cauta bloggerul actor

  Se cauta bloggerul actor. Esti dezinvolt, inveti repede, esti curajos, puternic, si ai o memorie de elefant? Te-ai gandit vreodata sa faci parte dintr-o trupa de teatru? Ai visat sa urci pe marile scene ale lumii? Te-ai plictisit de rutina zilnica? Cauti noi modalitati de schimbare a interfetei tabloului de bord al existentei tale? Atunci intra in scena propriei tale vieti, si fa o schimbare.

  Apare click chiar aici si descopera lumea teatrala din spatele conceptului de iubitafizica : nou, modern, concentrat, comtemporan.

  Proiectul de teatru iubitafizica este in plina ansamblare pe platforma de crowfunding we-are-here.ro. Crowfunding inseamna finantarea unor proiecte prin donatii de turma: poti dona de la 5euro in sus, iar beneficiile cresc odata cu suma. Platforma este special creata pentru promovarea culturii romanesti: arta, teatru, muzica, film, dans. Daca nu noi, atunci cine?

  Iubitafizica este un spectacol  suprarealist cu papusi in marimi irealiste, marionete mari, si trairi intense. Viata bate teatrul sau teatrul bate viata?

  Cine este bloggerul actor? Cel care  scrie, si apoi joaca, sau care din joaca scrie? Bloggerul s-a nascut din fuga sceptismului general, si al conventiei din jurnalism. Sau pur si simplu vrea sa-si exprime opinia fara a tine cont de regulile impuse ale casei; el vrea sa scrie liber. Asa ca daca esti blogger cu inovatie, Kooperativa te face actor cu gratie. Daca jocul cu tastatura prin blogosfera nu-ti mai place, iti poti folosi mai util mana dibace. Platforma de crowfunding cultural we-are-here.ro sustine lansarea proiectului cultural teatral iubitafizica. Cu 10 euro iti poti rezerva un loc la premiera spectacolului de pe data de 24.04.2014. Daca vrei sa joci in piesa, cu 100 de ori esti actor pe scena, si petreci dupa. Cu 200 de euro primesti o papusa mare la scara mai mica, sa iti aminteasca de unicitatea spectacolului. Daca donatia creste, beneficiile cresc. Stiti vorba din batrani: daca dai, primesti. E un cerc bun al daruirii.

  Daca iti place sa scrii, si ai un blog, da mai de parte vestea despre  viitorul unui altfel de teatru.

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

 • abisurile says:Reply
  January 27, 2014 at 1:30 pm

  Donatii de turma … haios !