• Se intampla acum: Festivalul International al Statuilor Vivante

    Teatrul Masca a organizat anul acesta a sasea editie a Festivalul International de Statui Vivante (FISV), accesul la toate evenimentele fiind gratuit.

    festivalul statuilor vivante-Bucuresti

    Prima zi 16 Iunie, ora 20.00  cu Noaptea Statuilor Vivante la Casa Filipescu Cesianu, aflată la intersectia dintre Calea Victoriei și Strada Sevastopol, Bucuresti, apoi in Parcul Crangasi pe 17 si 18 iunie (azi e asa ca fugiti sa-i prindeti). De maine statuile vivante merg in Parcul IOR pana pe 20 iunie.

    Daca ai fost la Noaptea Statuilor Vivante Teatrul Masca are un concurs pentru tine. La Instameet de-ul pe data de 16 Iunie, de la ora 20.00, la Noaptea Statuilor Vivante (Casa Filipescu Cesianu, la intersecția dintre Calea Victoriei și Strada Sevastopol, s-au facut poze. Asa ca daca ai cont pe Instagram/sau poti sa-ti faci, incarca fotografii de la eveniment folosind hashtag-ul #statuivivante, iar cea mai reusita fotografie va fi premiată cu 50 de euro. Pentru a intra în concurs, fotografiile trebuie sa fie incarcate pe Instagram intre 16 si 19 iunie.

     

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>