• Smart Protection

  Economiseste si prelungeste viata obiectelor care te inconjoara. Ca sa eviti tratamentele costisitoare apelezi la metode de preventie pentru ati mentine sanatatea. Asa si cu obiectele in care ai investit bani; prelungeste-le viata.

  Atunci cand ai haine colorate folosesti un detergent care sa pastreze culoarea, si sa nu decoloreze tesatura. Dantela, imprimeurile, casmirul,  sunt pretentioase si necesita o ingrjire speciala, daca vrem sa arate bine mult timp. Orice lucru de la haina-laptop sau masina, are nevoie de ingrijire pentru a arata nou, si a functiona in parametrii normali mai mult timp.

  Asa si cu electricele si electrocasnicele pe care le detinem. Daca nu ai de gand sa ai acelasi smartphone mult timp, asta nu inseamna ca trebuie sa arate ca dupa razboi.  Pentru ca la noi se poarta sa ne aratam prin toate modalitatile ce telefon avem, nu de multe ori se vede ca din dorinta de a epata, multi nu-si protejeaza atent  telefoanelor sau tabletele, si primele zgarieturi apar. Ca doar nu si-a luat nimeni tableta ca sa o foloseasca atunci cand sta pe canapéa seara, si nu are chef sa deschida calculatorul, sau pur si simplu sa citeasca ceva inainte de culcare. Trebuie prezentata lumii. Si daca tot o scoatem la soare, sa punem o folie Samsung pentru tableta Galaxy Tab Note 10 care stie sa faca multe.

  displayphone

  Mi se pare logic daca mi-am cumparat un laptop scump, de genul Toshiba Portege, macar o folie de protectie laptop Toshiba pentru a pastra aspectul de nou mai mult timp. Nu stiu altii cum sunt, dar mie nu-mi place sa-mi schimb des o serie de obiecte cu care ma obisnuiesc. Ce as schimba ar fi frigderul, aragazul, si fierul de calcat, Poate ca sunt femeie si notiunea de gandget are la mine o mai vasta arie de cuprindere.

  Daca esti o persoana active si folosesti trioul smartphon-laptop-tableta in munca ta de zi cu zi ai nevoie de protectie sporita. Nu spun sa iti asiguri smartphonul, asa cum am auzit in strainatate, dar sa folosesti folii de protective pentru gadgeturile in care ai investit timp si bani, este un act de inteligenta, si responsabilitate. Smartprotection aduce in tara folii de protective pentru portabile, si telefoane mobile. Daca ti-au luat un Nokia Lumia crezand ca sunt rezistente, pentru ca asta iti spunea brandul, de asigur ca telefoanele cu butoane au fost ce au fost, iar acestea cu touch-screen vin cu partea lor de sensibilitate. O folie de protectie Nokia Lumia si grija disparea ca va arata ca zgariat de pisica.

  Tu cum ai grija de lucrurile de care ai nevoie?

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>