• Sport Quest

  Pe data de 17 mai se anunta un eveniment antrenant si plin de energie. Asociatia Team Work organizeaza concursul Sport Quest in spatiul Gradinii Botanice “Dimitrie Brandza”  din Bucuresti.

  11956_10152004158252382_7132462788650933255_n

  Aceasta competitie care ca scop promovarea miscarii in aer liber in randul tinerilor. Sedentarismul e o molusca uriasa care inghite energie, chef de viata, si da multa plictiseala. Moda chatului online, a vietuirii pe site-urile de socializare fac ca oamenii sa dea din ce in ce mai putina importanta miscarii fizice. Comunicarea e devenit deficitara, iar oamenii cand se intalnesc in loc sa vorbeasca isi verifica contul de facebook, sau emailul, de parca nu asta facusera de 10 ori pana atunci.

  SportQuest doreste antrenarea tinerilor in sporturi de echipa, ce au rolul de a contura viata tanarului in societate prin empatie, fair-play, comunicare, disciplina, si respectarea regulilor etice.

  Pe scurt in ce consta acest concurs sportiv: echipele  trebuie sa parcurga un traseu format din 7 puncte de reper, unde participantii parcurg o serie de probe sportive. Daca proba este realizata corect, echipa primeste indiciul necesar localizarii urmatorului punct.

  Inscriete impreuna cu 3 prieteni  pana maine 15 mai, si pregatiti-va pentru premii.  Daca nu ai echipa, fa o incercare, si vino in Gradina. Mereu e un loc liber.

  Pentru mai multe detalii aruncati cu privirea aici:

   http://blogteamwork.blogspot.ro/2014/05/sport-quest-cel-mai-nou-proiect-marca_2151.html .

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>