• Stam acasa dar nu stam degeaba

  #Stamacasa, dar nu stam degeaba.

  Salile de fitness si aerobic sunt inchise de aproape o luna, asa ca multe optiuni nu prea avem. Cu declaratia la purtator poti alerga sau merge usor, dar pentru mine nu e prea placut sa gafai in jurul blocurilor. Cel mai important  este sa ramanem activi, deci sanatosi, chiar si atunci cand nu putem merge la sala. Asa ca m-am decis sa aduc sala la mine acasa, dar cei 30 de minute de miscare recomandata zilnic trebuind a fii adaptati mp2 existenti.

   

  3

  Asa ca am scos la lumina accesoriile de educatie fizica la purtator. Pentru mine exercitiile de tip pilates mi se potrivesc manusa. Muzica ambientala, clipuri video de la experti disponibile online si gata cele 90 de minute pe care le petreceam la sala sunt recuperate.

  1

   

   

  De ce am ales pilates? M-a inspirat povestea creatorului metodei Joseph Pilates care a reusit sa-si descopere vocatia atunci cand soarta ia fost potrivnica. A gasit propria lui metoda de a face sport adaptata fizicului sau. Nu toti putem alerga maratoane de 45 de km, dar putem sa ne bucuram de sport printr-o activitate fizica adaptata nevoilor fiecaruia dintre noi.

   

  Kit-ul meu de facut sport acasa ar trebui sa contina cel putin o rogojina sau saltea de fitness, 2 greutati adaptate nevoilor fiecaruia, plus un accesoriu tip banda elastica sau extensor; daca esti incepator greutati de 1kg a fi perfecte. Execitiile pilates pot fi sustinute de o banda speciala exact ca in poza de mai jos, dans varietate antrenamentului.

   

  2

  Din proprie experienta recomand cresterea treptata a timpului acordat exercitiilor de la 15 minute pe zi la inceput,crescand treptat cu 5 minute ajungand pana la 90 de minute pe zi.

   

  Oriunde am face sport hidratarea este importanta. Apa este cel mai bun aliat al celor activi. Zilnic organismul nostru cere 1,5 l de apa. Daca facem miscare atunci necesarul zilnic creste. In acest scop brandul Stanceni ne provoaca la miscare acasa.

  Logo-Stanceni-pozitiv-simulat-RGB-uai-720x459-e1585909826693

  Apa minerala Stanceni are un continut optim de saruri si minerale, acoperind necesarul zilnic de sodiu, calciu și magneziu,atunci cand facem miscare. Sodiul este foarte important atunci cand facem sport pentru ca mentine un nivel optim de hidratare.  Izvoarele se afla in Parcul National Calimani (Carpatii Orientali) avand ca sursa minerala rocile vulcanice, dand cantitatea optima de Co2; gustul echilibrat este dat de carbogazificarea  naturala a apei in adancimile vulcanice ale muntilor Calimani.  In cadrul competitiei internationale din 2019 World Selection apa minerala Stanceni a primit distinctia Gold Award.

  apa-minerala-stanceni

  Voi cum faceti miscare acasa?

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>