• Starea de bine e o alegere

  Starea de bine e o alegere. Asa ca imi fac singura un cadou, si la inceput de an aleg relaxarea.

  IMG_20160119_205206

  E aleg sa ma insotesc de oameni care imi plac, si evit pe cat posibil enervantii. Vreau surprize, insa doar placute. Atunci cand oboseala si stresul isi pun amprenta incerc sa ma relaxeaza, prin activitati imi aduc o stare de liniste interioara, alaturi de mancarea mea preferata, si de o cana de cafea aromata cu scortisoara.

  Ce imi face placere sa mananc. Leguma prea preferata nu este porcul, ci rosia. Imi plac citricele, in special portocalele. Imi plac semintele, nucile, iaurtul, strugurii, smochinele si branzeturile din toata lumea. Cand imi urca sangele la cap, ma retrag pe canapea, ascult muzica, si colorez.

  Imi plac cartile de colorat. M-am bucurat enorm cand am primit cadou o noua carte de colorat alaturi de o cutie de creioane.

  IMG_20160119_205557

  Cum procedez. Imi pun castile, dau drumul la rokareala si in 15 minute incep sa ma simt mai bine; starea negativa se diminueaza: nervii si supararea dispar si devin iar Florina vesela si optimista. Vorbind despre muzica, gusturile nu incap in argumente; in general starea de mindfullness (ca e la mda termenu) vine odata cu acea muzica de camera sau Buddha Bar . E prefer ceva mai antrenant. Lista mea de melodii de buna dispozitie contine insa si melodii cu ritm mai lent.

  1)Insomnium cu tot albunmul Shadows of the dying sun

  2)Daniel Kajmakoski (Macedonia)-Autumn Leaves

  3)Vinyl Theatre: Shine On

  4)Dimitrie Cantemir (da e Printul Moldovei cu Struto-camila) Cartea muzicii editia secolului nostru Hesperion XXI

  5)Borknagar cu Winter Thrice; nu sunt fana 100% insa melodia asta e un mix interesant, descoperit recent; oricum melodia a fost lansata de curand prin decembrie.

  In prima luna din an Activia ne provoaca sa ne facem singuri cadou starea de bine

  IMG_20160119_205626

  Pana la sfarsitul lunii Februarie, recomanda starea de bine unor prieteni cu ajutorul aplicatiei Activia: StareadeBine

  Mi-am facut cont, am cumparat un pachet de iaurturi Activia Natur, am introdus codul bonului si am trimis prin aplicatie o invitatie la stare de bine unei prietene care are cont de Facebook. Se anunta multe iaurturi, bratari Fitbit, si un voucher de vacanta de 6000 ron.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>