• Statiunea Duni pentru seniori

    Si pensionarii din Romania merita o vacanta. Dupa o viata intreaga plina de zbateri se retrag in apartamentele si casutele lor micute, si isi asteapta tacuti sfarsitul. Ca asa e peceptia sistemului trecut, perpetuat in prezent: esti bun cat produci: dupa aceea esti parazit, de parca am fi o populatia de masini robotice, si nu de oameni. Dar bogatii cu bogatii, si saracii cu saracii. Remarc ca tarile  bogate au cele mai bune servicii sociale. E ca un cerc: daca dai, primesti. Daca ii ajuti pe cei ce ti-au umplut vistierle statului, e cazul sa faci si tu ceva pentru ei. Dar asta intr-o alta lume, in alte tari, unde omul este pus pe un pedestal, ca  fiinta, si nu aparat de productie. Avem o tara comunista cu un capitalism inteles prost.

    Din mai pana in septembre Bucurestiul este traversat de autocarile tarilor care isi respecta batranii:  Marea Britanie, Irlanda, Franta, Italia, Germania, tarile scandinave.  Ii privesc zambind, bucurandu-ma ca exista cineva si pe lumea asta care se bucura de viata. Imi dau lacrmile cand ma gadesc la bunicii nostrii care si acum muncesc pe branci pentru a supravietuI; atentie pentru a supravietui, ca a trai astazi tine de alta dimensiune.

    Modul cum o societate isi trateaza persoanele vulberabile  este un pasaport pentu civilizatie. Si bunicii nostrii trebuie sa se bucure de viata. De cativa ani in Romania sunt dezvoltate programe de vacanta tip senior voyage pentru ca toata lumea are nevoie de o vacanta.

    Una dintre destinatiile cele mai apropiate de Romania(stim ca unilor batrani nu le priesc drumurile lungi) este  duni Bulgaria; De la Bucuresti la statiunea  Duni este o distanta de 343 de km, iar de la Brasov la Duni sunt 511 km. Este recunoscuta ca o statiune linistita, cu plaje intinse si nisip fin auriu.

    Pentru cunoscutii din Brasov care au bunici pe care vor sa ii trimita la plimbare am un pont: La o simpla cautare pe net dupa senior voyage agentii turism Brasov am descoperit programe de vacanta in destinatiile insorite ale Europei.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>