• Sub ploaie la Street Delivery

  Anul acesta ploaia a dejucat planurile Street Delivery. Lume putina tracnd sub umbrele, putine standuri. Din standurile anuntate multe nu erau, au poate am ajuns eu mai devreme.

  Apoi am dat  de o mini-cabana de lemn amenajata de Free Miorita, avand pe pereti citate inspirate din viata satului actual:

   

  Picture 385

   

  Si o sculptura de inspiratie taraneasca: o perdea de linguri de lemn, create de mesterii  din Spantov in colaborare cu designerii Kaptura de Aer  si designerul Ruxandra Sacalis.

  Picture 398

   

  De mentionat ca am vizitat inca o data Casa Ion Mincu; interiorul este restaurat , iar doua doamne de acolo mi-au povestit despre proiectele de restaurare initiate de Uniunea Arhitectilor.

  Picture 393

   

  Unul dintre proiecte de numeste 60 de Biserici de lemn, care are ca scop restaurarea si conservarea unor vechi  lacase de cult si  de patrimoniul, localizate in sudul Trasilvaniei si Nordul Olteniei, ajunse in paragina din indiferenta autoritatilor. Ne-au oferit si carti postale imprimate cu imagini cu pictura bisericii de lemn din satu Ursi, judetul Valcea:

  Picture 394

  Scena era in pregatiri, iar pe  prietenii de la Booktopia nu i-am gasit. Piscina de la intrare ajunsa deja traditie la Street Delivery nu mai era. In schimb la cum plangea cerul puteai face dus in loc. 🙂

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>