• Sudowrite te ajuta sa scrii

  Sudowrite sau inteligenta virtuala in slujba vanatorilor de cuvinte.
  Am aflat de o aplicatie ce ne ajuta pe toti sa devenim scritori, compozitori de randuri mestesugite si de titluri nastrusnice. Sudowrite este un assistent virtual bazat pe inteligenta artificiala sau AI-powered writing assistant. La un click  distanta asistentul ai-sudowrite este de ajutor la o prezentare, atunci cand  am nevoie de o sugestie pentru un titlu de articol, sau poate pentru numele personajelor dintr-o poveste sau titlul unui roman.
   Scrisul poate deveni mai usor si mai distractiv.
  https://www.youtube.com/watch?v=H4F3Uvnq9RM&t=14s&ab_channel=AmitGupta
  Sunt multe optiuni, putand transforma cu ajutorul inteligentei artificiale un text simplu  intr-un text creativ, sau intr-o descriere succinta sau putem adauga putina drama, conflict, sau poate un strop de umor.
  de exemplu cum o fraza simpla scrisa de mine in cateva secunde, a fost trasformata in mod neasteptat:
  -ce am scris eu: we were walking alongside the road, and suddenly the rain started. what a day, what a week
  -ce a compus Sudowrite: we were walking alongside the road, kicking up little puffs of dust with every step, when suddenly the rain started. It came out of nowhere, a deluge of cold water that soaked us to the skin in seconds. What a day, what a week.
  Spor la scris 🙂
  mai multe aici: https://www.sudowrite.com

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>