• Sun Challenge

    Stiati ca in Parcul Natural Văcărești, mai precis, trăiesc vidre? Vidre, țestoase și peste 170 de specii de păsări! Parcul Natural Vacaresti este o zona umeda autentica.

    240727479_10159685675151913_37468196811277712_n

    Sun Challenge Vacaresti este un eveniment sportiv de alergare organizat de Sun Plaza în Parcul Natural Văcărești. Pe 26 septembrie pasii ne duc pe cel mai verde traseu din Capitală.Alege una dintre cele trei distanțe, de 5, 10 sau 21 km și înscrie-te la alergare!

    Vrei să ajuți vidrele din parc? Contribuția ta de participare și toate contribuțiile celorlați alergători vor merge către Asociația Parcul Natural Văcărești, care va folosi banii în programe de conservare pentru vidre.Sun Challenge este singura cursă de alergare prin Parcul Natural Văcărești. Pe 26 septembrie competiția organizată de Sun Plaza  are ca scop demararea programului „Prima casă pentru vidre”.

    Toți banii obținuți din înscrieri vor fi direcționați de Sun Plaza către Asociația Parcul Natural Văcărești pentru programe de conservare a vidrelor (Lutra Lutra). Vom construi o vizuină pentru vidrele din parc și vom monta camere video pentru monitorizarea lor. În plus, rangerii din parc vor igieniza zona (vidrele iubesc apele curate), vor construi o plută din peturile găsite De asemenea, vom face acțiuni de informare pentru publicul larg și pentru copii, în cadrul cărora vom vorbi despre importanța vidrei pentru zonele umede și vom povesti despre vidrele care trăiesc în parc.în parc (pentru a atrage atenția asupra poluării cu plastic a apelor) și vor monta panouri pentru desemnarea zonelor de habitat și protecție („Șșș, te apropii de casa vidrelor!”).

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>