• carcasa photofancy

  Sunt PhotoFancy

  Pentru ca imi plac cadourile originale,  imi dau pe spate tot timpul prietenii. Daca  vine ziua ta, nici nu stii ce te asteapta sa-ti iau. Vorba englezului: I am blowing  your mind.

  Nu fac  lucrurile de mantuiala, si nici cadouri nu iau ca sa ma aflu in treaba. Imi pun mintea la gandit, si scot din buzunar ceva mai mult daca trebuie, numai musai sa vad omul fericit. Ca oare de ce mai facem cadouri, daca nu avem in minte zambetul larg al celor dragi?

  Asa ca m-am pus in gand si de data asta, sa dau gata auditoriul meu social. Tin cont de personalitate, ce-i place, ce nu-i place, si ce i-ar placea. Daca vreau sa aflu mai multe intreb pe altii, dar niciodata persoana in cauza cu trei zile inainte. Nu se cade, caci se prinde 🙂

  Ce sa-i cumpar  prietenului meu. Stiu ce-i place, si i-am luat deja carti. Hmmm. Cum ma uitat eu asa la el vorbind la telefon imi dau seamna ca i-ar prinde putina culoare. Si lui, si telefonului. Asa ca m-am gandit sa-i ofer un cadou[ prin care sa-i personalizez smartphone-ul.  Asa ca am intrat pe site-ul www.photofancy.ro  si dupa vreo 30 de minute de  cautare a pozei perfecte am gasit-o. O fotografie facuta la mare, cu el purtand un tricou personalizat. ce poae fi mai tare decat asta: sa-ti personalizezi  o carcasa de telefon cu o poza in care porti un tricou personalizat?


  carcasa Neus 5-photofancy

  Asa ca am uploadat poza, a fost verificata, si am trimis comanda cu un singur email, simplu. Livrarea se face prin curier, rapid, vine nenea si-ti bate la usa cu produsul ambalat corect.  Asa arata opera celor de la Photofancy maestrii de huse personalizate. Am ales o carcasa neagra  model Neus 5 cu imprimare speciala. Totul in maxim 3 zile.  Si trebuie sa mentionez ca poza e facuta de mine,  maestru fotograf in devenire. Da stiu, sunt Photofancy, dar si cel caruia i-am daruit acest accesoriu se incadreaza.

  carcasa photofancy

  Acum fericitul posesor de husa personalizata are un strop de culoare in buzunar, in geanta, pe strada, si cumva isi face reclama; caci da e si asta parte din acel proces de branding personal la care mai toti apelam in lumea asta grabito-digitala? Cum sa ne facem sa ne tina lumea minte? nu stiu altii cum fac, dar eu stiu ca procedez.

  Lumea mea e plina de culoare, si nu ma sfiez sa recunosc ca imi place fotografia.

  Eu sunt Photo-fancy. Tu cum esti?

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>