• The DailyLook Party

  Suntem creatorii propriilor tinute. Putem transforma banalul in elegant, si anostul in stralucitor. Rabdare, persereveranta, si creativitate.

  Atitudinea face totul. Increderea I sine da un strop de  lumna unei tinute, indiferent de culoare.

  Prin limbajul non-verbal transmitem semnale, si cmunicam cu ceilati.  Hainele, acecsorile, arfumul, machiajul, chiar si acrtea pe care o citm in public far parte din limbajul nostrum non-verbal. Dar tot ceea c efacem ne reprezinta? Sau e doar un experiment, o stare de moment, sau pur si simlu dorim sa copiem un model anume pentru a fi la moda.

  Pentru a ne exprima adevarata stare de spirit, si personalitate avem  nevoie de timp si spatiu pentru a  da suflu creatiei. O tinuta e ca o opera de arta: exprima trairi, emotii, ganduri, sentimente, si dorinte. Ca un tabloul in care culorile se combina pentru a da frau liber imaginatiei in arta.

  De multe   ori sub presiunea timpului, sau a spatiului facem alegeri gresite,  transmitand semnale erronate, mesaj fiind  primit in mod incosntient  de cei din jur. De multe ori bluza neagra, si blugi clasici de scot in orice situatie aflata in graba. Insa hainele nu fac totul: e vorba de cum sta parul, ce parfum folosesti, cu te-ai machiat.

  Ce pui pe tine trebuie sa ti se potrieasca. As ate mesajul pe care il transmite Loredana Pricopie prin situl ei de vestimentatie si sfaturi de stil Dailylook.ro

  Pe 22 februarie, ora 23:00, esti asteptat la petrecerea FacedailyLook.ro Party din Open Pub. Concureaza si vino imbracat intr-o tinuta care sa se potriveasca fetei tale. De multe ori purtam haine ce nu ne avantajeaza. De exemplu persoanele cu parul blond ar trebui sa evite  tonurile de gri. Tu ce stil ai? Vino cu el la concurs si ai din partea casei un voucher de consumatie de 30 ele.

  Link-ul evenimentului aici:

  https://www.facebook.com/events/523614204420618/

  Fii liber sa te exprimi asa acum vrei

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

 • dailylook.ro says:Reply
  February 18, 2014 at 12:03 pm

  Multumim pentru participare. 🙂