• The Network România

  Asociația Art Revolution a lansat The Network, prima aplicație de mobil din România care dezvăluie poveștile de succes ale învingătoarelor violenței în familie și rolul esențial al comunităților în a oferi sprijin acestora. Aplicația The Network, creată de Art Revolution, provoacă publicul la o experiență interactivă, îmbinând teatrul cu noile tehnologii, pentru a dezvălui poveștile de succes al învingătoarelor violenței domestice.

   

  406369710_683755827188197_6446567126567111004_n

  sursa:artrevolution.ro

  Aplicația The Network invită la explorarea inedită a orașului, a geografiei sale subiective, prin intermediul poveștilor de succes ale femeilor care au ieșit din relații abuzive și dezvăluie, astfel, călătoria interioară de regăsire a încrederii în sine și rolul comunității ca sursă de sprijin.

  The Network este o aplicație artistică, o serie de mini exerciții audio de auto-cunoaștere concepută pentru locuri specifice din orice oraș și o invitație de a descoperi poveștile de succes ale femeilor care au ieșit din relații abuzive. Fiecare înregistrare audio dureaza aprox. 15 minute și este concepută ca o dublă călătorie emoțională a utilizatorului, care, în paralel cu imersarea în poveștile de viață ale femeilor care au luat-o de la zero, trece printr-un proces de auto-reflecție.

  Aplicația explorează aspectele esențiale din procesul de împuternicire a femeilor, călătoria interioară de regăsire a încrederii în sine și rolul comunității ca sursă de sprijin.The Network face parte dintr-un proiect cross-media alături de spectacolul de teatru ReStart. Cele două produse artistice, spectacolul de teatru și aplicația The Network, sunt concepute ca părți complementare pentru a oferi o experiență în care publicul are un rol activ.

   

  The Network este disponibilă gratuit pe platformele Google Play si Apple Store.

  Detalii pe https://artrevolution.ro/index.php/the-network/

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>