• Top 5 tabieturi sanatoase

    Ce inseamna sa mananci sanatos? Care sunt pasii catre o viata echilibrata si implinita? Multa lume vorbeste, multa lume scrie, si putini sunt cei care stiu raspunsul.

    Secretul sanatatii sta in fiecare dintre noi, in propria formula ADN. In randurile de mai jos va voi arata asa cum vad eu tabieturile sanatoase.

    Pe primul loc se afla intensa hibernare pe timp de noapte: somnul: orele lungi si dese, cheia marilor successe. Imi place sa dorm, iar 8 ore pe noapte e minimul sub care nu cobor. Nu sunt pretentioasa, dorm fara perna.

    Apa este esenta vietii. Imi place apa plata, si beau cat cuprinde, mai ales vara.

    Imi plac salatele. As manca toata ziua frunze de salata (iceberg, rucola, raddichio) alaturi de branza, oua fierte, nuci, seminte, peste, legume; salatele au un gust mai bun alaturi de dressing-uri hranitoare. Poate nu stiati, dar vitaminele din legume si verdeturi se asimileaza mai repede prin intermediul grasimilor. Tot timpul adaug in salate ulei de masline, sau dressing pe baza de iaurt.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>