• Tratamente din Himalaya

  Am invatat despre masivul Himalaya in scoala din scurtele ore de geografie. Natura virgina, fauna diversa, flora impresionanta. Cu totii am auzit de legenda muntelui, de plantele medicinale care cresc aici nestingherite datorita  puritatea aerului, a solului, si a apei.

  Prima data am auzit  de brandul Himalaya  in copilarie de la bunica. Avand o sanatate cam subreda, tinand mereu diete,  lua regulat suplimentul Liv Himalaya pentru ficat. Imi spunea ca sunt cele mai bune, ca sunt naturale, si auzize mereu recomandari bune. Pana si mama luase Liv intr-o vreme; ce sa-i facem mostenirile astea genetice nu vin doar cu beneficii.

  Am remarcat prezenta Himalaya la targurile naturiste, evenimentele de profil, asociindu-se adesea cu evenimente culturale indiene.  Promoveaza  vindecarea holistica, a intregului, denumita in sansrita ayurveda sau stiinta vietii.

  Personal  sunt interesata de produsele cosmetice in specail. Recunosc ca in primul an de facultate am luat o cutie de suplimente de slabit, undeva pin primavara asa ca experiment.  Am slabit anul acela recunosc vreo 6 kg. Nu am dus un stil de viata sanatos: atunci descoperisem fast-food, mai ciuguleam o saorma, si multe alte produse de patiserie. Am facut mai mult sport. O fi fost aici secretul, sau capsulele de detoxifiere.

  Am folosit recent un plic cu o masca de curatare cu neem de la Himalaya, si inca mai am din sapunul purificator anti-acneic cumparat de la supermarket; am dat pe el nici 3 lei;

  Am vazut ca au si la tub masca purificatoare cu extract de neem; acum trebuie sa o testez si pe asta.

  Voi ce parere aveti despre produsele marca Himalaya?

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>