• 280043580_1847116648827129_6874557351904377795_n

  Treasure Games București

  Indicii, arta, istorie, totul intr-o vânătoare de comori ale orasului Bucuresti,

  280043580_1847116648827129_6874557351904377795_n

  Treasure Games București ce are loc intre 20-22 mai pe Calea Victoriei, este un joc interactiv  marca Cronicari Digitali, o cautare de comori culturale, în care indiciile fac parte din cele trei mare teme abordate de #cronicaridigitali: ARHITECTURĂ, CULTURĂ & GASTRONOMIE. Un eveniment offline care se vede în ONLINE.

  Traseul fiecărei zile va fi diferit și va include o surpriză. Unul dintre indicii  conduce către un obiectiv de patrimoniu, deschis pentru acest eveniment, în care vom avea acces liber pentru vizitare și creare de conținut. Participarea  la  TREASURE GAMES București  este gratuită și participantii pot venii cu prietenii și/sau familia.

  În plus, Cronicari Digitali organizează o competiție online, cu premii cool. Între 20-22 mai în fiecare sunt noi indicii de descoperit, putand participa într-una dintre zile sau în toate cele 3 . Punctul de START este Muzeul Țăranului Român) începand cu ora 14:00 pana la 16:30, ora limită pentru finalizare traseului fiind 20:30.

   Pentru toate cele 3 zile punctul de start si inscrieri este Muzeul Țăranului Român (intrarea dinspre Şoseaua Pavel D. Kiseleff 3). Aici primim Treasure Games KIT-ul: harta cu indicii & brățara de cronicar. Echipa Cronicari Digitali ne mai așteaptă într-una dintre cele 3 locații surpriză (alta în fiecare zi), cu premii pe care le putem câștiga pe loc.Traseu general pentru vânătoarea de comori se va desfasura in zona Șoseaua Kiseleff, de la Piațeta Regelui, până la Piața Victoriei și Calea Victoriei, până la Piața Națiunilor Unite.
  Misiunea:  să facem cunoscut, în online, tot ce merită păstrat și dat mai departe. Cu alte cuvinte, să promovam prin postări și stories obiectivele de patrimoniu arhitectural, cultural și gastronomic pe care le vom descoperi pe harta #cronicaridigitali.
  De asemenea are loc si un concurs pe instagram: o postare cu obiectivul preferat și cel puțin câte un story cu fiecare dintre comorile descoperite in timpul treasure huntului, cu tagurile și haștagurile concursului.
  Eveniment powered by: Raifeissen Bank România, Orange România și Electrolux România.
  Parteneri instituționali: Muzeul Muncipiului București, Muzeul Țăranului Român, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.
  Mai multe detalii despre pre-înscriere, regulament si premii pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/cronicaridigitali

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>