• Organizeaza-ti timpul cu Trello

  Rezolutii, dorinte, aspiratii toate tin in mare masura de organizare. Pentru ca pixul, agenda si calendarul sunt ajutoarele clasice de generatii, epoca 2.0. vine cu ajutoare eficiente, care sunt la 3 butoane si 2 clickuri de performanta.

  Catelul Taco (mascota Trello) te va ghida de-a lungul sesiunii de invatare: cum sa -ti faci cont, cum sa navighezi pe site, sa castigi puncte pentru a te upgrada gratis la contul cu mai multe facilitati, ponturi selectate din articolele folositoare de pe blogul.trello.com

  trello-board

  Sursa: blog.trello.com

  Trello e un site  de management personal care face ca treaba sa mearga mai repede. Am folosit Trello multa vreme, si din cont de business, ci si drept cont personal, si spun ca merita.

  Trello ofera cont si acces gratuit la functiile de baza: upload document, organizare fisiere si poze, depistare si archivare doc Word, Excel sau poze. Daca vrei mai multe facilitati poti ace un upgrade Trello Business sau Trello Gold (poti uploada documente de peste 25MB).

  Avantajul e ca ai totul la vedere. Imagineaza-ti un panou urias in care se traseaza coloane uriase, in care fiecare activitate are patratica ei. Si nu doar afacerile, dar si viata personala poate fi eficientizata cu Trello.

  Daca ai un blog, site, sau magazin online Trello e agenda, calendar, si secretara in acelasi timp. Mai mult poti da acess la cate persoane vrei, doar cu adresa de email. Cu Trello poti pune bazele unui forum, crea o colectie de retete, iti organizezi nunta, scrii o carte, pui bazele unui plan de afaceri.

  Trello este impartit pe board-uri, care poti primi ce nume iti trec prin cap, la care atasezi pin-uri: comentarii, poze, documente Word, Excel. Fiecare board se poate conecta la calendar. In calendar poti seta o alarma ca pe data de 18 aprilie sa cumperi cadou si sa-i sui la multi ani unui drag prieten.

  Avem cu totii idei, acele chestii mereu de facut,  care ne incarca mintea si devenim calculatoare vechi a caror ecuatii binare incep sa ne miste incet. Trello e un astfel de  hard disk extern. Multe fisierele le urc direct in contul Trello si le pot trimite direct celor interesati fara sa mai caut prin folderele din calculator.

  Tehnologia merge inainte si Trello a venit cu imbunatatiri:  conexiune cu Dropbox, Evernote, Google Drive, Salesforce, Slack, GitHub, pana si motorizarea coletelor prin Fedex sau Ups (optiuni pentru conturile din varinata Trelo Business sau Trello Gold)

  Pentru ca reteaua Trello are nevoie de utilizatori, contul de baza Trelo poate fi upgradat prin recomandari: https://trello.com/recommend

  Pentru fiecare din voi care va faceti cont pe Trello (indiferent daca e basic, business sau gold) eu primesc o luna de utilizare gratuita Trello Gold. Dar si tu poti primi, daca iti faci cont.

  Ce inseamna Trello Gold?$45 de dolari pe an: fisiere de 250 megabiti, poti personaliza board-urile cu imaginile tale, folosi emoji (peste 800) si stickere, si optiunea de search pentru a se afisa toate fisiere, si board-uile relevante in functie de cuvantul cheie.

  Trello este disponibil si in varianta mobile pe iOS, si Android.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>