• Tu crezi in puterea plantelor

  Tu crezi in puterea plantelor?

  dacia plant

  Eu da.

  Stamosii nostrii pretuiau plantele, iar leacul lor a fost transmis din generatii in generatii pana in zilele noastre. Atunci cand sinteza chimica nu da rezultatul asteptat, ne intoarcem la natura.

  Cultura noastra cuprinde credinte si leacuri stravechi, care dainuie inca de pe vremea dacilor. Un pasaj din scrierile lui Herodot (484-425 A.I.), spunea despre daci  ca avea cunostinte despre plantele medicinale, preparau infuzii si ungente. O parte din plantele care acopera dealurile si luncile noastre inca poarta nume dacice: brusturele, cimbrul, coada-soricelului, lumanarica, sanzaienele.

  Dacia Plant sarbatoreste 15 ani de sanatate cu un concert pe data de 2 iulie in Brasov, in Piata Sfatului, incepand cu ora 19.00. Printre anuntati este trupa rock Phoenix..

  Dacia Plant este un producator roman de suplimente alimentare 100% naturale, fără conservanți sau coloranți și cu o cantitate mare de substanță activă. Compania a luat naștere în 2002 din dorința unor tineri de a demonstra că produsele naturale sunt eficiente, sigure și îi ajută pe oameni să fie mai sănătoși. Suplimentele lor sunt produse lângă Brașov, într-o fabrică ce respectă toate normele impuse fabricilor de medicamente.

  Anul acesta Dacia Plant împlinește 15 ani de activitate, prilej cu care organizează în data de 2 iulie un concert ce va avea loc în Piața Sfatului din Brașov, iar printre artiștii care urcă pe scenă se află și trupa Phoenix.

  Sarbatorind 15 ani Dacia Plant organizeaza si un concurs.:“I  Dacia Plant”. Poti castiga un weekend pentru 2 persoane la Brasov, la concertul aniversar Dacia Plant #15ani, 14 pachete aniversare cu produse Dacia Plant, in valoare de 100 lei fiecare.

  ce trebuie să faci?

  -Surprinde-te într-un selfie cu un produs de la Dacia Plant.

  -Postează fotografia într-un comentariu la postarea concursului de pa pagina de Facbook Dacia Plant și etichetează (tag) persoana cu care vrei să mergi la Brasov.

  -Inscriete  la newsletterul Dacia Plant, pentru a primi un cod promotional de reducere, la comanda online. Te poți înscrie aic ihttps://www.daciaplant.ro/abonare-newsletter

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>