• Tu cum te mentii in forma?

  Metodele de mentine in forma sunt variate si usor de aplicat. Lucrez pentru mai multe aspect ale vietii:   minim 8 ore de somn, mese regulate, fac exercitii fizice zilnic.  Vitalitatea inseamna implicare, implicit energie pe toate planurile. Energia vine dintr-o noapte linistita, somn bun,  un regim alimentar echilibrat cu multe fructe si legume.  Atunci cand sunt la dieta: de schimbare de sezon (ca vine  primavara), de detoxifiere, folosesc suplimente alimentare si consum anumite  alimente ce stimuleaza metabolismul. Din suplimentele alimentare aleg pe cele ce contin extract de aloe vera, guarana, si L-arginina.Studiile arata ca lamaia verde sau lime este  unul dintre cei mai puternici catalizatori ai arderilor interne. Fructul de lime dar si lamaia sunt o sursa bogata de vitamina C. Dintre cele mai arzatoare de grasimi fructe sunt  ananasul si portocalul amar.

  ilem

  iana (1)Acusica vine vara si marele trend al orasului de  a-si scoate telefoanele la terase va face ravagii asupra insetatilor.  Pentru ambele sexe s-a instaurat dominant berea cu lamiae. Dar  bere cu lime cine a incercat? Nu sunt bautoare de bere, si nici nu imi place. Insa combinatia cu lime este extraordinar de gustoasa si racoritoare.

  Ingredientele naturale sunt ce emai eficiente in diete, dar si tratamente. Asa s-a dezvoltat si un nou supliment pentru detozifiere si slabire ce contine  substante extrase din cei mai puternici topitori de grasimi.lemo_3D

  LemoSilhouette  este un supliment alimentar care aduna intr-o singura capsula antioxidanti si   vitamine.  Efortul trebuie sa vina din interior prin suplimente ce  ard grasimile, dar si exercitii fizice care  sustin energetic organismul.

  Oricat de eficiente ar fi suplimentele, nu sunt de ajuns. E ca si cum ai bea 5 cani de ceai verde, dar ai manca slanina afumata. Trebuiesc  urmate anumite directii cumulate, ce dau success garantat. Porcul nu se ingrasa in ajun, dar nici donsoara nu slabeste 10 kg cu 5 zile inainte de bal.  Dietele au ca scop final un anumit numar de kg eliminate, lucru rializabil pe baza unei stategii si a urmarii cu strictete a unor tactici.

  O stretegie realizatabila  este cat se poate de realista: cu mime-ul la purtator, kilogramele nu rezista!

                                                 

  Slabeste de maine cu Lime : e luni

  Articol inscris in competitia SpringSuperBlog 2014!

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>