• Tu stii cate miscare faci in fiecare zi?

  Ca sa citez un clasic, succesul este 99% transpiratie, si 1% inspiratie.

  Recunosc ca viata mea in ultima vreme a capatat o tenta sedentara. Nu mai fac miscare la un nivel intens, insa nu ma las, tot timpul apare ceva de facut. Dimineata ma trezesc pana in 8, asta daca m-am odihnit in timpul noptii. Nici nu am nevoie de ceas. Vara, razele soarelui imi dau trezirea.  Primul lucru pe care il fac este sa beau un pahar de apa. Fac un dus rapid, sa ma energizez. Nu imi place sa zabovesc in cada, timpul trece prea repede. Apoi pregatesc micul dejun, si imi aleg tinuta. Tot timpul dimineata, pentru ca ma imbrac dupa cheful zilei, si vremea de afara. Dupa ce manan savurez 5 minute cafeaua, si citesc mailurile. Atat. Pur si simplu, dupa ce mananc simt nevoia sa fac miscare. Nu am stare. Chiar si moleseala de la pranz nu ma caracterizeaza.

  Merg cu metroul, dar si pe jos. La cumparaturi a pedes si fac shop-fitness, carandu-mi cumparaturile. Aleg locuri diverse, niciodata nu merg mereu in acelasi supermarket, sau mall, caut magazine mici, outlet-uri. Intreaba-ma de unde sa-ti cumperi cea mai ieftina carte!

  Doar epuizarea maxim ma fac sa zabovesc sambata si duminica. E setul complet: curatenie, spalat, calcat, gatesc preparate simple si usoare, pentru ca asa imi place sa mananc.

  Imi place sa descopar locuri noi, sa faci poze mai abitir ca un turist, si tot timpul vrea sa merg si in alta parte. Pur si simplu, ca sa o citez pe mama, copchile nu ai stare.

   

   

  Rexona_infografic-miscare

  Despre Rexona

  Deodorantele antiperspirante Rexona vin cu o noua protectie a transpiratiei abundente: MotionSense™ -formula patenta cu microcapsule ce se activeaza la fiecare miscare. Mai multa miscare, mai multe microcapsule isi fac traeaba. Rexona este primul deodorant din lume care contine microcapsule activate de miscare, pentru protectie antiperspiranta eficienta si o senzatie mai lunga de prospetime.

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>