• Un-hidden Bucharest 2023

  Începând cu 20 Octombrie are loc Un-hidden Bucharest care prezintă o serie de lucrări originale realizate de artiști locali alături de concluziile proiectului creat de Save or Cancel și co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul programului București Acasă 2023.
  392743273_120200442165590440_9138921036985653486_n
  Proiectul Un-hidden Bucharest constă în 5 ateliere de artă urbană, 5 tururi ghidate, 1 intervenție artistică multidisciplinară, 1 live stream performance și 1 expoziție. Produsele culturale ale proiectului investighează rolul artei în viața de zi cu zi și capacitatea acesteia de a crea sentimente de apartenență culturală, stimulând în același timp imaginația privitorilor și contribuind la regenerarea urbană.
  Expoziția prezintă produsele și rezultatele programului cultural Un-hidden Bucharest în 10 panouri amplasate în spațiul public de la Lente, alături de lucrări originale create de artiști.
  Un-hidden Bucharest este un proiect cultural creat de Save or Cancel și distribuit de feeder.ro.
  Parteneri: Biblioteca Metropolitană București, Lente, Romexpo, Posca
  Parteneri media: BookHub, Igloo, IQads, La pas prin Brașov, Litera 9, Munteanu, Propagarta, Revista Atelierul, Revista Golan, The Institute, Zeppelin
  Despre Save or Cancel
  Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană. Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte culturale și editoriale unice.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>