• Vacuta Draguta prezinta Danone natural cu 3,5% grasime

    Pentru ca sunt un mancacios constiincios, ma intereseaza noutatile cu multi nutrienti, si un continut scazut de grasime.

    10690286_852017598181838_69225761783577878_n (1)

    Pentru ca iaurtul e bun, dar sa fie si gustos, Danone relanseaza iaurtul alb Danone Natural, folosind o reteta noua, ce are la baza doar lapte si fermenti, fara acel supliment de proteine din lapte, pe care-l tot vedem intiparit pe ambalajele iaurturilor, si despre care nu stim mare lucru; proteina din lapte e totusi un ingredient natural, extras din lapte, obtinut in laborator, ce confera o anumita textura iaurtului; insa pentru a raspunde preferintei romanilor pentru produse cat mai simple. Reteta a fost realizata pornind de la asteptarile romanilor legate de un iaurt bun, de calitate: gust de lapte, usor acrisor, proaspat si textura consistenta: asa ca cel al bunicii din oala de lut.

    danone-natural 3,5%

    Noile iaurturi au un gust nou, proaspat, din lapte integral cu 3,5% grasime, produs la standarde europene, fiind colectat de la fermele cu care Danone colaboreaza; iaurtul este imbogatit in cadrul fabricii Danone cu fermenti benefici-acele bacterii care transforma laptele dulce in iaurt hranitor, mancarea preferata a romanilor de dimineata.

    Am mancat si eu iaurtelul, si e delicios, numai bun de umplut frigiderul unui mancacios constiincios.

    Picture

    Un iaurt de cea mai buna calitate se obtine dintr-un lapte curat, gras, provenit de la vacute odihnite, bine hranite, cu bune conditii de igiena in ferma, dar si in sala de muls.

    Noua formulă de Iaurt Danone Natural cu 3,5% grasime este promovată online și in magazine de Vacuta Draguta: un personaj carismatic, care vine de la ferma domnului Azoiței din Vrancea, partener Danone de 15 ani.

    Danone Romania este lider de piata in categoria produselor lactate proaspete. Compania are in portofoliu peste 90 de sortimente de produse, realizate in fabrica din București, din lapte proaspat colectat de la vacutele bine-crescute in fermele din Romania. Fabrica Danone din Bucuresti a produs local primele iaurturi în 1999, iar in prezent unul din doua iaurturi consumate in Romania este made by Danone.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>