• ice-energy-set ceaiuri

  Vara ceaiul de la ora 5 se reinventeaza

  Vara ceaiul de la ora 5 se reinventeaza: aburii si prajiturele sunt inlocuite cu gheata, frunze de menta si bucati de lamaie.

  Ceaiul inseamna energie, nu doar tolaneala si relaxare asa cum este ilustrata viata bautorului de ceai. Vara inseamna miscare, calatorii, si pentru ca setea este mare, hidratarea trebuie sa fie pe masura. Vara beau multe ceaiuri, in special energizante, gimbir, ceai verde sau ceai negru. Si pentru ca vara sa ma racoresc dis de dimineata, prepar ceaiul, il las sa se raceasca apoi dimineata imi iau paharul cu energie.

  Pentru ca se anunta mare canicula, valuri de caldura ce vin val vartej de prin partea Podisului Anatoliei, si din bazinul meditereanean, suntem cuprinsi de caldura din toate partile. Asa ca sunteti invitati la programul Marea Racoreala de ArtaCeaiului.ro. Daca iti este cald si vrei sa te racoresti sanatos cu apa, ceaiuri pe baza de plante si fructe, incearca colecția Icetea de la ArtaCeaiului.ro, o gama de ceaiuri cu gust delicios si atunci cand sunt reci.

   

  Pentru ca vara mea inseamna socializare si explorare, ma tenteaza ceaiurile din gama Ice Energy. Ceaiul negru inlocuieste cafeaua, si cum probabil stiti cafeaua dezhidrateaza iar vara o cafea pe zi este de ajuns. Si ador combinatiile: ceai negru cu, scortisoara si cardamon, ceai verde cu lamaie si frunze de menta.

  -Ceai Alpine Punch: ceai negru cu scortisoara, flori de portocal, mar, scortisoara, frunze de nuc si cuisoare.

  -Ceai Black Caramel: ceai negru, bucati de caramel si cacao.

  -Arabian Wind: ceai negru Gunpowder si menta nana.

  Un stil de viata activ vine cu un meniu sanatos si o hidratare pe masura, asa ca ceaiurile fac parte din alegerile mele din viata de zi cu zi. Dimineata ceaiuri energizante, seara ceaiuri relaxante cu musetel, tei sau lavanda. Nu stiu ce credeti voi, dar o carafa de ceai si una de limonada dau gust petrecerilor de vara. Pana la urma suntem ceea ce gandim, si implicit ce alegem sa bem.

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>