• Vin Floriile cu Soare și Soarele cu Florii

  Târgul „Vin Floriile cu Soare și Soarele cu Florii” se va desfășura în zilele de 8 și 9 aprilie 2023  in curtea Muzeului Satului din Bucuresti. În afară de tradiționalul târg al meșterilor populari, vor avea loc diverse activități: lansare de carte, demonstrație de pictat ouă de Paști, demonstrație de bătut toaca, spectacol de pricesne și multe altele.
  337152132_930017571380878_1704829138425247063_n
  Pe Scena Dumitra vor evolua artiști și ansambluri de muzică populară românească precum Ion Crețeanu, Narcisa Băleanu, Florin Pârlan, Maria Băndoiu, Gabriel Dumitru, Florin Ologeanu, Ansamblul Fluierașii de la Merișani, Ansamblul Acidava, Ansamblul Călușarii, Fanfara Telciu.
  Cei interesați de povești vor putea participa la atelierul de storytelling organizat de autoarea Cristina Andone, membru al asociației De Basm. Asociaţia Scriitorilor pentru Copii şi Adolescenţi din România și unul dintre cei mai titrați autori de cărți pentru copii.
  Deoarece ne vom afla cu o săptămână înaintea Sărbătorilor pascale, Părintele Gruia Mihail Zamfirescu  va vorbi despre semnificația Paștilor, cel mai important praznic din calendarul creștin. Duminică, 9 aprilie, începând cu ora 9:00, la Biserica Turea din Satul Nou va avea loc Sfânta Liturghie de Florii.
  În cele două zile ale evenimentului, între orele 9:00 și 19:00, meșterii populari vă fi prezenti pe aleile muzeului cu obiecte de artizanat.
  Mai multe detalii, aici: https://muzeul-satului.ro

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>