• Visualfest Romania 2022

  Visualfest revine anul acesta cu o editie hibrid, cu participanti in sala si cu audienta online deopotriva. Visualfest Romania este cea mai importanta conferinta dedicata pasionatilor si creatorilor de continut vizual din Romania, revine cu o noua editie pe 5 iulie la JW Marriott Hotel Bucuresti.

   unnamed (2)

  Visualfest este o sarbatoare a comunicarii vizuale, un loc de intalnire al creatorilor de continut cu branduri interesate de tendintele momentului in social media. An de an, creativi, influenceri si specialisti apreciati in domeniu se reunesc pentru a-si impartasi experienta in visual content creation.

  Printre subiectele conferintei:

  Cum creezi continut vizual original si ce aplicatii ai la indemana

  Ce dotari tehnice trebuie sa ai in vedere cand produci clipuri video

  Cum creeaza continut si isi pregatesc proiectele creatori apreciati de public

  Cum iti promovezi continutul si cum iti cresti numarul de followers

  Cum reusesti sa colaborezi cu brandurile si sa participi la campanii

  Ce continut atrage atentia cel mai mult acum, de la stories la tiktoks

  Se anunta o zi plina:  tendinte din social media, strategii de promovare si bune practici pentru o comunicare vizuala eficienta.

  Evenimentul va fi transmis live pe o pagina dedicata comunicata direct pe e-mail tuturor celor care s-au inregistrat pe site. De asemenea, inainte de eveniment, fiecare persoana inregistrata va primi informatii complete despre agenda, vorbitori si desfasurarea conferintei. In ziua evenimentului, participantii vor primi un reminder inainte de ora de incepere cu link-ul transmisiunii. Dupa conferinta, cei care au rezervat un loc virtual vor primi prezentarile disponibile si mai apoi link-urile cu inregistrarile video ale sesiunilor pentru care primim acordul vorbitorilor.

  Printre vorbitorii acestei editii se numara:

  · Andreea Balaban (Content Creator), · Cristian Vasile (Photographer), · Mimi (Content Creator), · Marian Ionescu (Content Creator), · Georgiana Ionescu (Content Creator),· Maximilian Ioan (Content Creator), · Andreea Retinschi (Photographer), · Dr Alexandra Mircea (Content Creator), · Maria Zvinca (Content Creator), · Alex Cozma (Content Creator, Atentie, Cad Mere!), · Serban Nitescu (Photographer), · Mihnea Ratte (Photographer).

  Participarea este gratuita, iar inscrierile se pot face pe www.visualfest.ro.

  Visualfest Romania 2022 este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Grupul Maresi si cu sprijinul Banca Transilvania, Laptele Maresi, Samsung, YO, Shan’shi si Siviero Maria.

  Despre Evensys

  Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 16 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>