• Webstock 2021

  Cel mai important eveniment despre social media din Romania, Webstock, isi deschide portile online pe 7 si 8 octombrie in fata tuturor celor pasionati de mediul online, creatori de continut, specialisti in marketing si comunicare si oameni interesati de noi tendinte.

  Webstock 2021

  Webstock 2021

  De 13 ani, Webstock aduce in prim plan noutatile momentului din lumea digitala prin intermediul unor voci puternice din arii diverse de activitate. Timp de 2 zile, nume cunoscute din media vin in fata microfonului, practicieni cu experienta dovedita impartasesc continut valoros, bloggeri si influenceri creeaza momente de inspiratie.

  Evenimentul poate fi urmarit gratuit pe site-ul www.webstock.ro de pe orice dispozitiv mobil, laptop, desktop sau chiar televizor. Transmisiunea live propune audientei o experienta apropiata de cea a unei conferinte clasice, evenimentul fiind organizat pe o scena amenajata ca un studio TV.

  Anul acesta, Webstock pune mare accent pe creativitate, pe evolutia platformelor sociale si pe noi tactici de promovare digitale. Vorbitorii invitati vor oferi cele mai noi informatii despre social media, vor prezenta studii de caz relevante si vor transmite emotie prin povestiri speciale.

  Printre vorbitorii de anul acesta se numara: Carla’s DreamsHoria BrenciuAdrian NarteaMarius MogaDan Dinu (Romania Salbatica), Paul Olteanu (Mind Arhitect), Laura Barbu(Vodafone), Ioana Gorganeanu (Mastercard), Ioana Marzac-Sigarteu (Samsung), Andreea Blejan (BCR), Raluca Teodorescu (Enel), Ana Maria Bejan (Caroli Foods Group), Alex ‘Jay’ Balan (Bitdefender) si multi altii. Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe www.webstock.ro.

  Webstock Awards 2021

  La final de eveniment, vineri, incepand cu ora 18:00, comunitatea digitala locala isi da intalnire la Webstock Awards 2021, cea mai importanta gala dedicata proiectelor si campaniilor social media din tara. An de an, pe scena competitiei urca reprezentantii celor mai creative agentii si brand-uri de la noi pentru a primi recunoasterea juriului format din profesionisti in marketing si comunicare. Anul acesta, in cele 25 de categorii aflate in concurs, au fost nominalizate 380 de proiecte, campanii si persoane, care au fost apreciate de 124 de jurati.

  Webstock 2021 este un eveniment organizat in parteneriat cu Vodafone Romania si cu sprijinul GeorgeSamsungNespressoMastercardBitdefenderAbsolutEnelMcDonald’sCoraSkodaMaestroMedLifeAnswearOxygenSiviero Maria si MTH Digital.

  Evenimentul poate fi urmarit online pe 7 si 8 octombrie, pe www.webstock.ro, incepand cu ora 09.45.

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>