• Wings for Life World Run 2022

  Pe 8 mai, de la ora 14:00, se dă startul unei noi ediții al celui mai mare eveniment de alergare din lume! Descarcă aplicația, înscrie-te în App Run și aleargă de oriunde te afli – singur sau cu prietenii.Care e partea tare, de fapt? 100% din banii strânși din înscrieri merg către cercetare și găsirea unui remediu împotriva leziunilor măduvei spinării. Asta se întâmplă încă din 2014, de la prima ediție Wings for Life World Run.

  Wings for Life World Run este un eveniment de alergare unic în lume
  Nu există o linie de finish tradițională, ci una care te urmărește pe tine până la final! Vorbim despre Catcher Car-ul – mașina care pornește la 30 minute după start, merge cu 14 km/h, și își mărește constant viteza. Pentru cei ajunși din urmă cursa se sfârșește.
  Este o cursă globală iar participanți din toată lumea aleargă în aceeași zi, în același timp. Fie că te înscrii într-o echipă, fie că alergi pe cont propriu, oriunde vrei, e ușor să faci parte din acest eveniment plin de speranță și zâmbete.
  Dacă vrei să alergi alături de alți participanți, iată câteva opțiuni: Denisa Dragomir, campioană mondială la skyrunning, organizează propriul APP Run în Parcul Sportiv din Brașov. În București se strânge lumea la Stadionul Dinamo, iar Parcul Eminescu din Arad este un alt loc de start.Daca nu esti in Bucuresti pe 8 mai, poti participa la WFL 2022, alergând oriunde te afli, alaturandu-te grupului  Keep On Moving, in aplicatia individuala Wings for Life World Run.

  Oricine poate să participe la Wings for Life World Run. Sportiv profesionist sau amator, important este să ne distrăm împreună și să contribuim pentru o cauză care poate schimba în bine vieți.

  Daca nu esti in Bucuresti pe 8 mai, poti participa la WFL 2022, alergând oriunde te afli, alaturandu-te grupului nostru Keep On Moving, in aplicatia individuala Wings for Life World Run.

  Cum te inscrii la Wings for Life World Run 2022:
  1. Descarci aplicatia World Run din App Store sau Google Play. Daca o ai deja instalata, asigura-te ca ai update-ul facut.
  2. Te inregistrezi
  3. Selectezi, din sectiunea Home a aplicatiei “Find a location”
  4. Scrii in bara de cautare “Bucharest 1” si derulezi ecranul in jos, la poza “App run Bucharest 1”.
  5. Selectezi “go to location” si apoi “switch”
  6. Poti verifca pe site-ul evenimentului: http://wingsforlifeworldrun.com/…/bucharest-1/startlist daca esti inregistrat ca participant la startul App Run Bucharest 1
  7. Daca nu alergi in Bucuresti, pe Stadionul Dinamo, te inregistrezi ca individual runner.
  8. Selectezi “find a team” din sectiunea Home si apoi join team #keeponmoving
  9. Dai join evenimentului Wings for Life 2022, pentru a fi la curent cu toate detaliili

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>