• Reciclam si vizitam

  De Ziua Internațională a Deșeurilor Electrice, sărbătorită pe 14 octombrie, Asociația Recolamp îți oferă acces gratuit la MARe (Muzeul de Artă Recentă), dacă aduci două becuri arse! Reciclarea deșeurilor din echipamente de iluminat e misiunea Recolamp de 13 ani încoace. În perioada 14 – 18 octombrie, acest obicei sănătos și pentru noi, și pentru mediu, e răsplătit cu gratuitate la MARe! Vizitatorii vor putea lăsa becurile arse în una dintre cele două zone de colectare ColțVerde special amenajate în muzeu.

  Vizual-MARE

  Plătești intrarea la muzeu cu două becuri arse. De Ziua Internațională a Deșeurilor Electrice, Recolamp te invită să vizitezi Muzeul de Artă Recentă. Între 14-18 octombrie, de la 11:00 până la 19:00, aduci două becuri arse și primești un bilet la muzeu. Noi. Un muzeu (fie de artă sau de orice altceva) este, prin definiție, un opozant al risipei. Muzeul conservă. Repară. Recuperează. Expune.

  Reciclarea deșeurilor din echipamente de iluminat trebuie să devină un obicei pentru noi toți. Cei care își doresc să continue acest demers în orice zi, nu doar de Ziua Internațională a Deșeurilor Electrice, pot descărca aplicația ColțVerde, unde vor găsi harta punctelor de colectare cu cele mai apropiate centre comerciale, retail, magazine electrice sau magazine de bricolaj unde pot aduce becurile arse pentru reciclare. Măsurile de protecție, siguranță și igienă sunt riguroase în toate punctele de colectare deschise.

  Aplicația poate fi descărcată din App Store și Google Play.

  Mai multe informații se pot găsi pe www.recolamp.ro si pe pagna MARe/Muzeul de arta recenta

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>